Дякуємо спортивному клубу "Сокіл" за цікаву зустріч і неймовірні враження

У День Збройних Сил України вирішили привітати наших учнів-майбутніх захисників по-особливому: запросили знаний не тільки в Чернігівському району, а й у всій України дитячо-юнацький спортивний клуб "Сокіл".

Тренер Хоменко Володимир Іванович розповів про 32-річну історію клубу, особливості занять і, звичайно ж, про своїх вихованців. Кожним із них пишається тренер: чи то 6-річний хлопчина, чи то 19-річний юнак. Багато випускників клубу продовжують і в дорослому житті займатися вільною боротьбою, приводять до клубу вже власних дітей.

Нашим учням, звичайно ж, цікаво було послухати про особливості цього виду спорту, а ще познайомитися з живими легендами нашого краю. Сам тренер присвятив вільній боротьбі багато років, брав участь у різноманітних змаганнях. Сьогодні, як зазначає Володимир Іванович, він вчиться й у своїх вихованців. Неозброєним оком видно, як уважно слухають і з півслова розуміють тренера його підопічні. І в кожному слові Володимира Івановича - любов і вболівання за кожного з тих, про кого розповідав.

/Files/images/показові 1.jpg/Files/images/показові.jpg/Files/images/з нашими.jpg

Із неприхованим захопленням діти дивилися, як проходить тренування юних борців. У виконаних вправах побачили присутні спритність, майстерність, рівень фізичної підготовки вихованців, серед яких була й дівчинка. Дуже хотілося всім побачити прийоми, за допомогою яких вдається побороти суперника, тож вихованці «Сокола» продемонстрували їх. Більше того, багато хто із учнів нашої школи побажав вступити у двобій з хлопцями, аби на власній шкурі відчути силу борців. Школа не раз аплодувала гостям, захоплюючись досягненнями й волею до перемоги.

/Files/images/нагороди.jpg

Учні й учителі ставили питання і тренеру, і вихованцям. Було цікаво почути, з якого віку можна розпочинати заняття в клубі, які ще захоплення мають хлопці й дівчата, які перемоги на рахунку юних спортсменів… До речі, вихованці, що мають досвід участі в змаганнях, продемонстрували свої нагороди. Їх було дуже багато у старших хлопців, і всі розуміли, що кожна медаль – це і важка праця, і крок уперед.

Упродовж усього заходу у спортивному залі панувала атмосфера приємного спілкування, азарту, захоплення. Дякуємо Володимиру Івановичу і вихованцям клубу «Сокіл» за зустріч. Бажаємо подальших перемог!

Мабуть, у залі не було тих, хто не захотів сфотографуватися з гостями на згадку про цю зустріч.

/Files/images/всістар.jpg

І від школи гостям – солодкий подарунок.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.