Устами молоді говорить істина

Два тижні ми щиро вболівали за наших одинадцятикласників – учасників обласного конкурсу відеороликів «Моя громада – моє майбутнє»: переглядали, ставили вподобайки, поширювали… І ось маємо підсумки: з-поміж більш як 40 робіт відеоролик наших випускників визнано найкращим - І місце! За кількістю онлайн-вподобань робота зайняла ІІ місце!

Привітати переможців конкурсу приїхали працівники Чернігівського центру зайнятості на чолі з директором Дерезою А. Ю. Учні отримали подарунки й грамоти Запорізького обласного центру зайнятості та Департаменту освіти й науки Запорізької обласної державної адміністрації. Такою ж відзнакою нагороджено директора Богданівського опорного закладу Івашину Г. М. за високий рівень виховання творчості, патріотизму, активної громадянської позиції, формування медіаграмотності учнівської молоді.
На захід завітали голова Чернігівської селищної ради Манич В. О. та заступник голови Чернігівської селищної ради Веремій Л. С., начальник відділу освіти Чернігівської селищної ради Куц Л. А. Віталій Олександрович приєднався до привітань і вручив Подяку Богданівському опорному закладу за пропагування місцевих традицій і цінностей, за перемогу в конкурсі та активну участь у соціальному житті громади.
Свідченням соціальної активної учасників освітнього процесу нашого закладу є нова ялинка в актовому залі. Аби красуня радувала всіх на новорічні свята, учні у вересні зібрали майже дві тонни каштанів, провели благодійний зелений ярмарок. Тож вручені Віталієм Олександровичем новорічні іграшки є найбажанішім подарунком.
Дякуємо всім, хто брав участь, хто підтримував і вболівав. Дякуємо за визнання зусиль учнів і вчителів, які прагнуть зробити кращими і нашу школу, і нашу громаду.
На місці сьогоднішніх переможців може бути кожен із нас, якщо дійсно бачить СЕБЕ в своїй громаді і в своїй країні.
Для тих, хто не бачив чи хоче ще раз переглянути, додаємо посилання ролик.

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.