Про важливість lifelong Learning

Сьогодні у школі стартували заходи у рамках відзначення Міжнародного Дня бепеки в Інтернеті. Щороку учителі розповідають дітям, чого не можна робити в Мережі,але заборонений плід, як відомо, завжди солодкий. Тож цього року вирішили розповісти про те, що можна, а то й потрібно робити в Інтернеті.

/Files/photogallery/1423/Изображение 005.jpg

Скориставшись студентськими канікулами, запросили на зустріч зі старшокласниками випускницю школи, а нині студентку Київського національного університету, Івашину Анастасію. Зупинившись на деяких питаннях, що хвилюють сьогодні молодь, відзначила, що один із шляхів до успіху - це навчання впродовж життя. І саме тут Інтернету відводиться не просто важлива, а головна роль.

/Files/photogallery/1423/Изображение 12.jpg

Анастасія розповіла про цікаві онлайн курси з різних галузей (іноземна мова, економіка), які їй вдалося успішно пройти самостійно завдяки можливостям Інтернету. Учасникам заходу показала цікаву презентацію та відеоролики. Не оминула Анастасія у своїй розповіді також широкі можливості сучасних гаджетів, які є сьогодні майже в кожного учня.

Багато вражень залишилося в дітей, але найголовніше, напевне, що Інтернет - не тільки цікава й захоплююча гра і соціальні мережі, а й сучасний засіб для досягнення життєвого успіху.

/Files/photogallery/1423/Изображение 009.jpg

Анастасія залишила учням для більш глибокого ознайомлення з освітніми онлайн сервісами цікавий матеріал.

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.