Як у Богданівці книгу шанують

У жовтні й квітні особливо багато говоримо про книги. У квітні відзначаємо Міжнародний День книги, а у жовтні проходить місячник бібліотек. Не став винятком і цей навчальний рік. План проведення обіцяв багато цікавих подій для всіх учасників навчально-виховного процесу.

Упродовж місяця вчителі й учні мали нагоду ознайомитися з тематичною виставкою "Це варто прочитати кожному" та фотовиставкою домашніх бібліотек "Дім без книги - дім без сонця". Брали участь діти й у творчих змаганнях: конкурсах "Малюю Україну" та на найоригінальніший логотип шкільної бібліотеки.

/Files/images/бібклаж.jpg

Активності й дієвості надавав місячнику належний інформаційний супровід. Під час презентації "Найдавніші бібліотеки світу" та мандрівки першокласників книжковим містом діти отримали багато нової інформації.

Значна увага приділялася збереженню книги, тож і рейд "Підручник - обличчя учня", і книжкова лікарня "Врятуймо улюблену книжку! ", сподіваємося, продовжать життя не одному виданню.

Уже стала традиційною акція "Подаруй бібліотеці книгу". Сьогодні кожен клас не просто дарує книгу, а й намагається зацікавити потенційних читачів. Для цього діти готують презентації, переказують найбільш цікаві епізоди або ж зачитують анотації та відгуки.

/Files/images/бібколаж 2.jpg

Усі взяли участь у заходах. На загальношкільній лінійці найбільш активні класи й учні відзначені грамотами й подяками.

Сподіваємося, що жодний захід не залишив байдужими учнів, і домашня бібліотека поповниться новими виданнями. Віримо, що до шкільної бібліотеки якомога частіше заходитимуть учні, бо ж нема прекрасніших доріг, ніж в цей вселюдський храм науки.

Прочитати більше про те, як проходив місячник бібліотек у нашій школі, можна за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.